Hirdessen tematikusan!

Nem csak a hírek világában vagyunk otthon. Médiatermékeink az információadás mellett a mindennapi élethez szükséges hasznos szolgáltatásokkal és szórakoztató tartalmakkal is kiegészülnek.

Olyan médiatermékeket ajánlunk, amelyek nem csak az olvasóknak szólnak, de egyedülálló, gyors üzleti megoldásokat kínálnak a partnereinknek is.

Hirdetését, üzleti üzeneteit a legváltozatosabb tematikák környezetében tudja helyben vagy országosan eljuttatni olvasóinkhoz, az Ön vásárlóihoz.

Egy-egy témában napi több mint 600 000 olvasót, potenciális vásárlót érhet el!

IngatlanIngatlanbazar.hu

Az ország második számú ingatlankereső, kereskedő oldala. Ha éppen keres, vagy éppen el- vagy bérbe adna ingatlant, vagy olyan terméke, szolgáltatása van, ami az ingatlanok után érdeklődőket célozza, akkor a napilapok és magazinunk mellett megkerülhetetlen az Ingatlanbazar.hu. Kereskedelmi portálunk naponta 200 000 oldalmegtekintést ér el, így akár venne, akár eladna, a legjobb helyen jár.

Programok, vendéglátás, Frappé — élményajánló mobilapplikáció

Ha Ön a vendéglátás, kultúra vagy szórakoztatás területén szeretne hirdetni, akkor a legújabb fejlesztésünk nemcsak megjeleníti üzleti ajánlatát, hanem egyenesen a vásárlója, vendége telefonján direktben teremt kapcsolatot. A Frappé mobilapplikációt már több mint 20 000 okostelefonra töltötték le, és Szegeden, Győrben már több mint 200 élményajánló üzlet, étterem vagy kulturálisprogram-helyszín él ezzel a lehetőséggel. A kultúra részletesebb feldolgozásáért Győrben hetente K2 címmel kulturális mellékletet is megjelentetünk.

Női célcsoportnak — Lilla magazin, Bors Extra

Napilapjaink kéthetente női magazinnal jelentkeznek, a Lilla magazinban minden megtalálható, ami egy nőnek fontos: a divattanácsok, smink- és frizuratrendek, sztárhírek mellett neves szakértői gárda gondoskodik a kiadvány színvonaláról.

A színes magazinformátum, az igényes papír, a neves szakértők bevonásával készülő cikkek és szép képes illusztrációk garantálják, hogy olvasóink a magazint hosszú ideig megőrzik, és szívesen lapozgatják.

Bors Extrával akár egy hónapon keresztül szem előtt lehet hirdetése, országosan 40 000 példányban kinyomtatva.

Lakás és Kert

Minden praktika, amely élhető környezetünk megteremtéséhez nélkülözhetetlen kéthetente megjelenő színes magazinunkban.

Örömmel forgatják a kertészkedők, az otthonukban növényeket nevelők, a barkácsolók, a lakásukat felújítók, átrendezők, és azok is, akik új otthont szeretnének építeni. Tanácsot adunk a többi között a permetezésre, a növénynevelésre, a biokertek kialakítására vonatkozóan éppúgy, mint a fűtéskorszerűsítéshez vagy a lakások harmóniájának kialakításához.

Gasztro — étel-ital

Tudta ön, hogy lapjaink fogyasztói közül több mint 300 000 olvasót kifejezetten érdekel a főzés, a receptek, a gasztronómia? És azt tudta, hogy közel 120 000 olvasónk hajlandó többet fizetni a jobb minőségű alapanyagért?

Éppen ezért lapjaink kéthetente a rendkívül népszerű Gasztro magazinnal fűszerezik meg olvasóink páros szerdáit. A Gasztro magazin is a Lapcom „magazinkonyhájában” sül ki, kéthetente kínálva izgalmas menüt a gasztronómia szerteágazó területéről. Szezonális témákkal, receptekkel, a magyar és a nemzetközi konyha érdekességeivel, gasztroábécével, gasztroblogszemlével, diéta- és egészségtippekkel, valamint egy kis desszerttel igyekszünk izgatni olvasóink ízlelőbimbóit.

Egészség — Test és Lélek magazin

Országos és megyei terjesztésben kéthetente jelenik meg a testi és lelki egészséggel foglalkozó magazinunk. Szezonális témák szakértők által feldolgozva hatékony kommunikációs környezetet biztosít.

Állásajánlat — nyomtatva és online is

Ha munkatársat keresne, arra is van megoldásunk. A napilapok állásajánlat rovatát kiegészítjük megyei állásoldalak online változatával (Kisalfold.hu/allas/Delmagyar.hu/allas/).

Rendszeresen hirdető partnereinknek akár éves együttműködés keretében, csomagban is ajánljuk ezen lehetőségeket.